"Natura nu face niciodata nimic fara motiv."

+40 744 308 899

office@ecoconceptexpert.ro

REGENERARE ULEIURI UZATE CONSTANTA

DESPRE NOI

Prin regenerarea uleiurilor uzate, ECO Concept Expert SRL realizeaza utilizarea infinita a unor resurse finite (uleiuri minerale), ceea ce duce la conservarea energiei, implicit la protectia mediului si economisirea de materii prime.

 

Dintre toate tarile europene, Romania recicleaza numai 1% din intreg volumul de deseuri pe care le produce, restul fiind aruncate la groapa de gunoi. La polul opus se afla Belgia, care recicleaza 94% .

Activitatile economice tot mai complexe, genereaza cantitati din ce in ce mai mari de uleiuri uzate, care se transforma in deseuri extrem de periculoase pentru om si mediu.  ECO Concept Expert SRL vine in intampinarea acestei tendinte globale, cu o solutie eficienta, economica si ecologica de reciclare a uleiului uzat, prin tehnici de distilare in vacuum si reintegrarea in circuit a uleiului de baza rezultat.

ECO Concept Expert SRL are ca profil de activitate colectarea si regenerarea uleiurilor uzate, care, prin caracteristicile lor, constituie deseuri periculoase din punct de vedere al protectiei mediului.

Organizatia Europeana a Companiilor petroliere pentru mediu, sanatate si securitate (CONCAWE) a anuntat ca in UE s-au folosit cca. 5,3 milioane tone de uleiuri lubrifiante (2003) dintre care 2,7 mil. tone s-au consumat in timpul utilizarii, 1,5 mil. tone s-au recuperat in vederea reciclarii, iar 1,1 mil. tone au fost deversate in mediu!

Tehnologia folosita pentru regenerarea uleiurilor uzate este una dintre cele mai bune tehnici disponibile (Best Available Techniques), in acest moment, pentru aceasta activitate.

"A intelege natura, inseamna a intelege viitorul, dar a face ceva, pentru salvarea naturii, inseamna a contribui la fericirea oamenilor." - Eugen A. Pora

Calitatea serviciilor oferite de ECO Concept Expert este unul dintre obiectivele principale ale firmei. Reusim sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor clientilor nostri printr-o buna coordonare a activitatii tuturor departamentelor.

S.C. ECO CONCEPT EXPERT S.R.L.

Jud. Constanta

oras Ovidiu, sat Culmea, parcela Cc 195,

zona fost ADT IAS Nazarcea ( DJ 549 )

Telefon: +40 744 308 899

           +40 743 626 242

Email: office@ecoconceptexpert.ro

© Copyright 2018. Eco Concept Expert

Creat de:

REGENERARE ULEIURI UZATE

REGENERARE ULEIURI UZATE CONSTANTA

REGENERARE ULEIURI UZATE CONSTANTA